Kurs Engleskog jezika

1na1 konverzacijski engleski za odrasle: Počinjemo 05.09.2016., a sve lekcije su individualne i napravljene tako da se prilagode potrebama klijenata. Dnevni termini koji su dostupni su od ponedjeljka do petka od 12h do 15h. A večernji termini koji su dostupni su od ponedjeljka do četvrtka od 16h do 20h. Cijena je 15 KM po satu. Kako bismo Vam pomogli pri lakšem donošenju odluke o učešću na 1na1 konverzacijskom engleskom u našem Centru, tu je i video koji možete pogledati. MOLIMO VAS OVO IMATE NA UMU: Ukoliko nikad prije niste prisustvovali našim časovima Engleskog jezika, ili već šest mjeseci niste dolazili na predavanja u Izvor centru, trebate obaviti pismeno i usmeno testiranje prije nego što počnete sa kursevima. Ukoliko ste zainteresovani za ove časove kontaktirajte nas.

Kids' Corner

Učenje engleskog bi trebalo biti zabavno i upravo iz tog razloga smo počeli sa Kids' Cornerom. Pomažemo djeci da unaprijede znanje Engleskog jezika igrajući se, slušajući muziku, praveći ručni rad i uživajući u mnogim drugim kreativnim aktivnostima. Ovaj čas će se održavati svake subote, počevši od 01.10.2016. za djecu od 5 do 11 godina. Cijena je 30KM-45KM, u trajanju od 5 sedmica. Prijave su obavezne. Najmanje petero treba biti prijavljeno da bi grupa mogla početi sa radom. Ukoliko želite da se prijavite na ove časove kontaktirajte nas.

Kurs kuhanja

Izvor tim voli kuhati, a isto tako volimo i dijeliti neke od naših omiljenih recepata s vama. Nije bitno da li ste odličan kuhar ili vam je pojam kuhinja već odavno stran, ova grupa je za sve. Ove godine ćemo imati kurs pravljenja brze i zdrave hrane. Datum za prijavu je 16. septembra, a kurs počinje 19. septembra (za četiri sedmice). Cijena kursa iznosi 50 KM za jednu osobu. Nekoliko članova Izvor tima će vas uvesti u svijet čarolije kuhanja.

Predhodna prijava je obavezna, minimalno 5 klijenata je potrebno u grupi kako bi se počela održavati. Ukoliko ste zainteresovani za ove časove kontaktirajte nas

Follow us on Facebook!