Kurs Engleskog jezika

1na1 konverzacijski engleski za odrasle: Testiranje počinje u utorak 05.09. i četvrtak 07.09.2017. u 18h, u prostorijama Izvor Centra. Prijava je obavezna. Broj mjesta je ograničen. Sve lekcije su individualne i napravljene tako da se prilagode potrebama klijenata. Dnevni termini koji su dostupni su od ponedjeljka do petka od 12h do 15h. A večernji termini koji su dostupni su od ponedjeljka do četvrtka od 16h do 20h. Cijena je 15 KM po satu. Kako bismo Vam pomogli pri lakšem donošenju odluke o učešću na 1na1 konverzacijskom engleskom u našem Centru, tu je i video koji možete pogledati. MOLIMO VAS OVO IMATE NA UMU: Ukoliko nikad prije niste prisustvovali našim časovima Engleskog jezika, ili već šest mjeseci niste dolazili na predavanja u Izvor centru, trebate obaviti pismeno i usmeno testiranje prije nego što počnete sa kursevima. Ukoliko ste zainteresovani za ove časove kontaktirajte nas.

Kids' Corner

I ove godine, svake subote se družimo u prostorijama Izvor Centra. Za Vašu djecu smo pripremili mnoštvo aktivnosti kroz koje će da unaprijede svoj engleski jezik ili imati mogućnost da ga nauče kroz igre, radionice i kreativnosti koje smo spremili za njih. 

Kids Corner počinje od 30. septembra i traje pet sedmica. Nudimo časove za dvije grupe; 

od 5 do 7 godina (10:00h-11:00h) i od 8 do 11 godina (11:30-13:00). 

Cijena Kursa je 30 KM za prvu grupu i 45 KM za drugu grupu. 

Broj mjesta je ograničen, a Vaše prijave šaljite na: info@izvorsarajevo.org ili nas kontaktirajte na broj: 033-209-714 ili na 061-982-139 do 22. septembra!

Kurs kuhanja

Izvor tim voli kuhati, a isto tako volimo i dijeliti neke od naših omiljenih recepata s vama. Nije bitno da li ste odličan kuhar ili vam je pojam kuhinja već odavno stran, ova grupa je za sve. Ove godine ćemo imati kurs pravljenja brze i zdrave hrane. Kurs počinje u oktobru. Cijena kursa iznosi 50 KM za jednu osobu. Nekoliko članova Izvor tima će vas uvesti u svijet čarolije kuhanja.

Predhodna prijava je obavezna, minimalno 5 klijenata je potrebno u grupi kako bi se počela održavati. Ukoliko ste zainteresovani za ove časove kontaktirajte nas

LOADING PLAYER…
 
 
|
 
 
 

 

 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   

Follow us on Facebook!