Story Time

Ova grupa za čitanje namjenjena je za djecu od 3 do 5 godina i njihove roditelje. Ohrabruje porodice da čitaju i igraju se zajedno. Svake druge subote za vas će biti pripremljene nove teme u kojima ćete uživati čitajući sjajne knjige, pjevajući, praveći ručni rad i još mnogo toga. Cijena je 20KM, a časovi će se, kao što smo već naglasili održavati svake druge subote (4 sedmica ukupno). Prijava je obavezna. Najmanje petoro mora biti prijavljeno da bi ovi časovi mogli početi sa radom. Ukoliko želite da se prijavite na ove časove kontaktirajte nas

Pravljenje čestitki

Izvor Centar je bio u prilici da vam omogući da naučite nove tehnike za pravljenje čestitki. Studenti koji su pohađali časove dobili su priliku da nauče nešto novo, kreirajući interesantne, koloristične i unikatne čestitke kako bi bili u mogućnosti da ih dijele sa onima koje vole. 

Kurs Excel-a

Da li ste ikad trebali napraviti neke tabele, a bili ste pretrpani svim detaljima i niste znali kako se to radi? Ovaj šestosedmični kurs će vam pomoći da se upoznate sa osnovama Excel-a, kako biste na lak način mogli pripremiti tabele za posao, i naučiti organizovati informacije koje su vam potrebne. Predhodna prijava je obavezna, minimalno 5 klijenata je potrebno u grupi kako bi se počela održavati. Vrijeme održavanja će biti odlučeno nakon što budemo imali dovoljan broj zainteresovanih klijenata, jer praksa je da vi (kao grupa) sami sebi birate termin koji vam najviše odgovara. Ukoliko ste zainteresovani za ove časove kontaktirajte nas.

Follow us on Facebook!