Dobrodošli na web stranicu Izvor Centra

Program koji redovno imamo u prostorijama Izvor Centra, molimo Vas da nam se javite ako budete zainteresovani za neke od njih.


Kursevi za odrasle:

1na1 Konverzacijski engleski;

Kurs kuhanja


Kursevi za djecu:

Kids' CornerRadionica za mlade modne kreatore

Ni ovaj put nismo zaboravili na naše najmlađe kreativce. Radionica za mlade o svijetu mode i dizajna je ponovo sa vama!!! Pridružite nam se i sa našom profesionalnom dizajnericom Edinom pretvorite svoju maštu u stvarnost.
Broj mjesta je ograničen, prijave primamo do 31.01.
Dođite da se zabavimo!

                               Seminar o pisanju scenarija i seminar                                                                       snimanja i fotografije


                                                                                                                                         Uskoro u Izvor Centru!!!
                                                                                                      Prijave primamo najdalje do 31.01., broj mjesta je ograničen.

Kurs Engleskog jezika za odrasle

1na1 konverzacijski engleski za odrasle. Sve lekcije su individualne i napravljene tako da se prilagode potrebama klijenata. Dnevni termini koji su dostupni su od ponedjeljka do petka od 12h do 15h. A večernji termini koji su dostupni su od ponedjeljka do četvrtka od 16h do 20h. Cijena je 15 KM po satu. Kako bismo Vam pomogli pri lakšem donošenju odluke o učešću na 1na1 konverzacijskom engleskom u našem Centru. MOLIMO VAS DA OVO IMATE NA UMU: Ukoliko nikad prije niste prisustvovali našim časovima engleskog jezika, ili već šest mjeseci niste dolazili na predavanja u Izvor centru, trebate obaviti pismeno i usmeno testiranje prije nego što počnete sa kursevima.  Ukoliko ste zainteresovani za ove časove kontaktirajte nas.


Kids Corner 2018

I ove godine, svake subote se družimo u prostorijama Izvor Centra. Za Vašu djecu smo pripremili mnoštvo aktivnosti kroz koje će da unaprijede svoj engleski jezik ili imati mogućnost da ga nauče kroz igre, radionice i kreativnosti koje smo spremili za njih. 

Kids Corner počinje 27. januara i traje šest sedmica, od toga je pet sedmica časova + šesta sedmica porodični dan. 

Nudimo časove za dvije grupe; 

od 5 do 7 godina (10:00h-11:00h) i

od 8 do 11 godina (11:30-13:00). 

Cijena kursa je 30KM za prvu grupu i 45KM za drugu grupu, a porodični dan se posebno plaća na licu mjesta. 

Broj mjesta je ograničen, a Vaše prijave možete slati na: info@izvorsarajevo.org ili nas kontaktirajte na broj: 033-209-714 ili na 061-982-139 do 24. januara!

Izvor Film Festival


Ove godine će se održati sedmi po redu Izvor Film Festival na temu koju će sami učesnici odabrati prvog dana seminara. Deset srednjih škola sa prostora Kantona Sarajevo će imati priliku da četiri dana imaju predavanja o umjetnosti filma. Film seminar će da vode profesionalci iz filmske umjetnosti. Seminar će se održati u prostorijama Izvor Centra, ul. Štrosmajerova br. 6, od 21.09.-24.09.2017. god.

Snimanje i montiranje filma na zadanu temu, učenici će početi deset dana nakon početka seminara. Izvor Film Festival će se održati od 27.10.-29.10.2017.

Pozivnice će biti poslane 05.09.2017. god. svim školama, tako da možete provjeriti sa svojim direktorom i ako ste zainteresovani da nam se javite.

Na našoj Facebook stranici i na YouTube možete pogledati filmove od prijašnjih godina.

Follow us on Facebook!