Kurs engleskog jezika

1na1 konverzacijski engleski za odrasle:
Sve lekcije su individualne i napravljene tako da se prilagode potrebama klijenata. Dostupni dnevni termini su od utorka do četvrtka, od 12h do 15h, i večernji termini od 16h do 20h, u prostorijama Izvor centra, ul. Štrosmajerova br.6/I. Cijena je 15 KM po satu. MOLIMO VAS DA OVO IMATE NA UMU - ukoliko nikada prije niste prisustvovali našim časovima Engleskog jezika, ili već šest mjeseci niste dolazili na predavanja u Izvor centar, trebate obaviti pismeno i usmeno testiranje prije nego što počnete sa kursom. 


Sljedeće testiranje će se održati  04.09. i 11.09. u 18:00h. Testiranje se vrši u prostorijama Izvor Centra. Prijava je obavezna. Broj mjesta je ograničen. 

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj kurs pogledajte stranicu za kontakt.

Kids' Corner

I ove godine, svake subote se družimo u prostorijama Izvor Centra. Za Vašu djecu smo pripremili mnoštvo aktivnosti kroz koje će da unaprijede svoj engleski jezik ili imati mogućnost da ga nauče kroz igre, radionice i kreativnosti. 


Nudimo časove za dvije grupe:

od 5 do 7 godina (10:00h-11:00h) i od 8 do 10 godina (11:30-13:00). 

Cijena kursa je 25 KM za prvu grupu i 40 KM za drugu grupu. Kurs traje četiri subote + peta subota porodični dan.


Sljedeći ciklus Kids Cornera počinje od 07.10.2023


Broj mjesta je ograničen, a Vaše prijave šaljite na: info@izvorsarajevo.org ili nas kontaktirajte na broj: 033-209-714 ili na 061-982-139


Ukoliko ste zainteresovani pogledajte stranicu za kontakt.

Equipping Minds

Equipping Minds

Equipping Minds je kurikulum zasnovan na istraživanju koji se koristi za učenike* i odrasle svih uzrasta sa ili bez posebnih potreba za učenjem. Program se sastoji od petnaest različitih igara i aktivnosti s postepenim nivoima težine dizajniranih da povećaju radnu memoriju, pažnju i koncentraciju, slijedeći upute, logiku i rezonovanje, obradu i razumijevanje.


Pomažemo učenicima s poteškoćama da ostvare svoj puni potencijal fokusirajući se na jačanje i povezivanje puteva u mozgu kroz svakodnevnu obuku za kognitivni razvoj i opremanje roditelja i nastavnika u procesu.


* 20% učenika u školi doživljava: poteškoće u čitanju, ometenost, nemogućnost koncentracije, muku s razumijevanjem, borbu za sklapanje prijatelja, promašivanje šire slike itd.


Ukoliko ste zainteresovani pogledajte stranicu za kontakt.

Kurs kuhanja

Izvor tim voli kuhati, a isto tako volimo i dijeliti neke od naših omiljenih recepata s Vama. Nije bitno da li ste odličan kuhar ili vam je pojam kuhinja već odavno stran, ova grupa je za sve. Ove godine ćemo imati kurs pravljenja američkih deserta. Kurs počinje u oktobru. Cijena kursa iznosi 40 KM po osobi. Nekoliko članova Izvor tima će vas uvesti u svijet čarolije kuhanja.


Predhodna prijava je obavezna, minimalno 5 klijenata je potrebno u grupi kako bi se počela održavati.


Ukoliko ste zainteresovani za ovaj kurs pogledajte stranicu za kontakt.

Kursevi koje smo imali u prošlosti


Vrijeme za priču

Ova grupa za čitanje namjenjena je za djecu od 3 do 5 godina i njihove roditelje. Ohrabruje porodice da čitaju i igraju se zajedno. Svake druge subote za vas će biti pripremljene nove teme u kojima ćete uživati čitajući sjajne knjige, pjevajući, praveći ručni rad i još mnogo toga. Cijena je 20KM, a časovi će se, kao što smo već naglasili održavati svake druge subote (4 sedmica ukupno). Prijava je obavezna. Najmanje petoro mora biti prijavljeno da bi ovi časovi mogli početi sa radom. 


Ukoliko želite da se prijavite za ove časove kontaktirajte nas

Pravljenje čestitki

Izvor Centar je bio u prilici da vam omogući da naučite nove tehnike za pravljenje čestitki. Studenti koji su pohađali časove dobili su priliku da nauče nešto novo, kreirajući interesantne, koloristične i unikatne čestitke kako bi bili u mogućnosti da ih dijele sa onima koje vole.


Ukoliko želite da se prijavite za ove časove kontaktirajte nas

Kurs Excel-a

Da li ste ikad trebali napraviti neke tabele, a bili ste pretrpani svim detaljima i niste znali kako se to radi? Ovaj šestosedmični kurs će vam pomoći da se upoznate sa osnovama Excel-a, kako biste na lak način mogli pripremiti tabele za posao, i naučiti organizovati informacije koje su vam potrebne. Predhodna prijava je obavezna, minimalno 5 klijenata je potrebno u grupi kako bi se počela održavati. Vrijeme održavanja će biti odlučeno nakon što budemo imali dovoljan broj zainteresovanih klijenata, jer praksa je da vi (kao grupa) sami sebi birate termin koji vam najviše odgovara. 


Ukoliko ste zainteresovani za ove časove kontaktirajte nas.